HORAS ANTES de Carlos Be publicado dentro del volumen MICROVEUS (I)

El llibre Microveus, que es va presentar durant el sopar literari d'El Basar el passat 14 d'abril, recull els 31 textos seleccionats pel jurat de la tercera edició del concurs de microrelats de Montcada Ràdio. El fotògraf montcadenc Òscar Barcons, de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOMiR), s’ha encarregat d’il·lustrar-lo amb imatges fotogràfiques sotmeses al retoc digital.
Barcons va explicar la dificultat de traspassar al llenguatge visual el microcontes: “He hagut de reproduir en escenaris reals allò que passa en la ficció, per mi ha estat un repte i un treball motivador”, va reconèixer, Una de les novetats de l’edició de 2007 és l’obsequi d’un cedè que conté els sis textos finalistes dramatitzats. Un equip de dobladors professional, dirigit pel montcadenc David Velasco, va posar la veu a les històries dels microrelats. Velasco va subratllar l’interès d’aquest gènere en el món radiofònic. “Tot l’equip s’ha implicat en les històries i això ha facilitat l’enregistrament”, que es va fer als estudis Global de Barcelona.

[Carlos Be participa en la publicació amb el seu microrelat "Horas antes (de que Charles Perrault escribiera Le petit Chaperon Rouge)".]

¿Quieres compartirlo?

0 Comentarios